lauantai 6. elokuuta 2011

The Karnaluks

Vietettiin 5pv Pärnussa lomailemassa, aivan ihana loma!Rantaa, hoitoja, hyvää (ja halpaa) ruokaa...täydellinen loma. Ultraäänikasvohoito 38e, manikyyri+pedikyyri 36e, ripsienpidennys 30e....Ravintolassa ruoka ja juomat neljälle n. 30e. Edullinen hintataso yllätti, varsinkin, kun eurot ovat siellä jo käytössä.
Tallinnassa pääsin livahtamaan ennen laivaan menoa Karnaluksiin..huh hnuh. Hirveästi kaikkea....toisaalta luulin, että siellä on pääasiassa kankaita, niitä oli tosi vähän. Langat eivät niin kiinnostaneet, en osannut verrata hintoja. Ostin kyllä Filz-it huovutuslankoja, Rakkaudentalon Paulan suosituksesta, ihania värejä ja varmasti edullisia! Myös reunapitsiä tuli ostettua 25m....samalla hintaa Suomesta ehkä 5m..Aikaa oli liian vähän ja tavaraa paljon. Paniikissa heitin kärryyn nappeja, nauhaa, huopaa, heijastinmatskuja...Paljon oli tavaraa, joiden käyttötarkoitusta en edes tiennyt.
Mutta taas sormia syyhyää käsityöt ja pimenevät illat sopivast siihen oikein passelisti.

1 kommentti:

  1. Jepulis, Karnaluks on nimenomaan lanka- ja tarviketaivas, kankaita on tosi vähän ja nekin aika tylsiä. Kangaskauppoja on kuulemma siinä lähistöllä useampikin, mutta niissä en ole käynyt, sen sijaan poikkesin jossain vähän kauempana olevass, jossa oli hyvä valikoima ja edulliset hinnat. En nyt muista nimeä, mutta löytyy blogistani (ostin jouluisia kankaita).

    VastaaPoista