maanantai 18. heinäkuuta 2011

Häähumua osa2

Oikein mukavat matalan profiilin häät olivat. Pari oli tosi nuori ja tuntuivat olevan vähän hämillään huomiosta ja ''suukkoja''-huudoista. Ruoka oli tosi hyvä, kuten Päivölässä aina. TUli sitten vastaavasti hikoiltua tanssilattialla (nolo..). Paikalla oli dj, jolta sai toivoa biisejä. Ja poitsulla oli todella laaja kokoelma Deep Purplesta, Elvikseen ja totta kai Poika saunoi, vissiin kahdestikin..
Kauhean myöhään ei vieraat olleet bileissä, toisaalta hyvä oli jo itsekin päästä petiin, rankkaa touhua tuo häähumu.

Niin asiaan: vieraskirjasta tykättiin tosi paljon. Se täyttyi kivasti, mutta kummasti itsellä löi sitten tyhjää avioneuvojen suhteen...Teen saman kirjan serkkuni häihin elokuussa, mutta mietin valmiiksi, jokaiseen otsikkoon tekstin, jotta voi sitten täydentää niitä sivuja, jotka jäävät tyhjemmiksi. Kiireessä vielä hääaamuna yritin etsiä Rakkauden talon Paulan vinkkiä, eli vanhoja neuvoja avioon. Ei löytynyt äkkiseltään, mutta ajattelin paremmalla ajalla kaivaa serkun häihin niitä. Miksei mitään kivaa häärunoakaan tule koskaan h-hetkellä mieleen? Sama vitsien kanssa...
Mutta yhtäkaikki, häät ovat ihania ja hauskoja juhlia!(varsinkin kun ovat toisten..., huh)

1 kommentti:

  1. Linkki toimii. ;o)
    Häät ovat kivoja - mutta kyllä ytselle riittää yhdet itse järjestetyt, sen verran oli pienimuotoisissakin kemuissa puuhaa... ;o)

    VastaaPoista