keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Käsityöt


Tämmöinen mummolakassin ruusutarhoineen tein tytölleni. Katon toinen puoli aukeaa ja kiinnittyy tarranauhalla.

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana!!! :D Onko siellä sisällä lokeroita vai kuinka? Voi että, ja että et muka jaksa mitään tehdä ja touhuta, ja tuommoisenkin oot värkännyt! Toi on tosi hauska :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, jotenkin on saamaton olo kotona. Tuon tein tilkkukurssilla, siellä onkin sitten oikein draivi päällä. Tästä kun saisi sopivan välimallin, tuntuu joskus kuin olisi jonkun sortin maanis-depressiivinen. Miksi kurssilla saatu into tuntuu kotona vaikealta. Siis aloittaminen..Täytyisi vissiin virittää tuonne makkarin nurkkaan ompelukonelle oma vakipaikka, ettei olisi virittämisen tuskaa vaan pääsisi heti hommiin.

    VastaaPoista
  3. Niin tuon torpan ovi aukeaa, jotta saa asukin sisään, muuten sitten vain tuo katto, jotta saa tavarat sisään.

    VastaaPoista
  4. Voishan sen ompelukoneen sinne rykästä, jos se vaikkapa helpottaisi intoutumaan :) Musta kyllä kuullostaa siltä että olet liian tiukka itsellesi, aina joskus tulee aikoja kun ei mikään huvita ja nappaa ja kaikki on ihan plääh plääh. Pienten vauvojen äideillä ja iskillä varmasti useammin kuin muilla. Annat ajan kulua, niin kyllä se ajan kanssa sieltä taas putkahtaa, se innostus. Haluat tehä ittelles kaikkea kivaa, O.lle kaikkea ilahduttavaa ja I.lle kaikkea ihanaa. Onko sullakin liikaa ideoita päässä, ja tuskastuminen siitä kun ei sit kummiskaan saa mistään aloitettua. Pienin askelin, teet ensin jotain pikkujuttuja, niin kyllä se siitä intoutuu. Ja jos ei intoudu niin sou what, nautiskelet vaan kesästä ja vauvasta ja blogeista ja auringonlaskuista, kyllä sitä pitkän talven aikana kerkeää vielä vaikkasta mitä! :)))

    My Little Ponyjen sanoin;
    Hymyä huuleen, lennetään tuuleen! ;)

    VastaaPoista