tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lastenhuone

Meillä on miehen kanssa ollut kädenvääntöä reikien tekemisestä seinään. MInuä rakastan tavaroita ja hyllyjä,mies ei. Noh, tässä kompromissi tyttärelle, reiät tulevat hyllyyn ja aivan katon ylärajaan. Välissä lautaa, johon saa hyllyä ja mitä vaan kiinni rei'ittämättä seinää. Näin kaikki oli tyytyväisiä. Ja hommahan lähti siitä, että halusin tytön hyllyn seinään kiinni, jottei kaada päälleen. Sekin siis toteutui.


tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tähkäpää

Olimme katsomassa aivan mielettömän ihanan leffan 3d:nä, Kaksin karkuteillä. Siinä seikkailee vissiin Grimmin sadusta tuttu Tähkäpää piiiitkän tukkansa kanssa. Sekä leffaan että sen päähenkilöön ihastuneena kysyin tädiltäni, josko hän innostuisi kokeilemaan virkata mollamaijana Tähkäpään. Ja innostuihan hän, alla kuva tuotoksesta, aivan ihana! Tuli käyttöön tuo jouluksi tekemäni rautaverkko-keinu, joka ei joulukorina oikein minua tyydyttänyt. Olen aivan äimänä noista tädin taidoista...uskomatonta.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ideoita?


Ostin Prahasta tällaisia kauniita mukinalusia ihan vain siksi, että ne olivat niin herkullisen näköisiä. Meillä siis ei käytetä mukinalusia..Siksi kysynkin ideoita, miten nämä saisi esiin kivasti?

Apinointia

Jee, sain vihdoin käytettyä ystävältä saadun apina-kankaan. Ei se kovin tyttömäinen ole, mutta vaihtelua ainaiseen pinkkiin. Ja hauska, retron oloinen.



Kangasta oli ruhtinaalliset 5 metriä, joten sain tehtyä siitä paneeliverhot ja pinnasängynsuojat. Tein päädyn nurkkaan vielä taskun, josta unikaveri Nasu kurkkii, ainakin hetken. Tyttö kyllä tykkää tuosta taskusta ja on hauska leikki jemmata sinne juttuja.


Kummilta saatu Lyydia Kanninen sopeutuu hyvin apinoiden väreihin.