perjantai 29. lokakuuta 2010

Pikku Picasso

Taiteiltiin tytön kanssa isälle taidetta. Kuningatar-sose toimi maalina ja tyttö sai toteuttaa itseään lattialla täydelta laidalta...tässä valitut kaksi kuvaa. Sose kuivui mustaksi ja vähän ehkä pelottaviakin viboja löytyy. Toisaalta japanilaista meininkiä. Tai musteläiskätesti. Hauska kuinka eri asioita kaverit näissä näkivät. Kauniita kuitenkin.


keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Tilkkuilua

Tai oikeastaan mieheni ihmetteli kahdesta kankaasta tehtyä uimakassiani,onko tuo tilkkuilua. Tosi tilkkuilijat voisivat olla sitä mieltä ettei, mutta onneksi kangaspalojen määrä ei ole kriteeri Päivölän kurssilla.
Alaosa kassista vahakangasta. Narun nappasin takkini helmasta opettajan kauhistukseksi. Takki on muutenkin kireä, mihin minä kiristysnauhaa tarvitsen? No kassiin tietysti. Värikin oli oikea.




Tämän ihanan idean sain kurssitoverilta (''Elennah tilkkuilee''). Tämä mahtava idis ansaitsi voittonsa neulatyynykisassa. Mahtava idea ja jopa minun toteutettavissa! Tästä olen ihan ylpeä, aikas hieno tuli. Nauha häälahjapaketistamme.



Lisäksi tein kansion päällisen. Tämä vähän epäonnistui kankaan liukkauden ja tekijän kiireen vuoksi, mutta tulipahan kokeiltua.

Kiitos kurssilaisille mukavasta seurasta!