torstai 23. syyskuuta 2010

Kirppislöytö



Löysin tänään aivan ihanan lelun tytölle. Nämä eläimet saa pinota tai laittaa junaksi. jokaisesta söpöstä lähtee lisäksi autenttinen ääni.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Rakkaita käsitöitä



Lyydia Kanninen muutti meille! Tytön kummipariskunta toi ihan vain yllätystuomisena tämä ihanan Lyydian. Nämä itse tehdyt jutut ovat niin lähellä sydäntäni. Kun itse tekee, osaa arvostaa vaivaa ja HUOLELLISUUTTA (jota minulla ei ole..).

lauantai 11. syyskuuta 2010

Vauvauinti


Oltiin tytön kanssa vauvauinnissa. Aika hauskaa... Tyttö ei vettä pelännyt, mutta kova hiuko yllätti jo vartin päästä ja sitten lopussa jo harmitti kovasti. Mä kun en osaa imettää eikä tyttö syödä sylissä niin itkuksihan se meni. Otanensi kerralla semperiä mukaan niin saa heti sitten mahan täyteen ja unille. Nukkuin muutes 4tuntia uinnin jälkeen. Itse olen nyt ruvennut suunnittelemaan/väsäilemään kestovaippoja. Löysin ihania kankaita Ideaparkista, kyllä nyt pitäisi motivaationkin nousta. Täytyy laittaa sitten kuvia valmiista tuotoksista. Olisi kiva saada myyntiinkin asti vaikka Tarttistorille tänne maalle. Tosin nuo erikoiskankaat kalliita ja sitten kun lisää vähänkin tekopalkkaa niin hinta nousee nopsaan. Mutta ainakin omassa käytössä menevät sitten.