maanantai 2. elokuuta 2010

Meillä tartutaan


Tyttö on ruvennut tässä jo muutaman viikon tarttumaan kaikkeen, mistä kiinni saa. Äitin pitkät hiukset ovat oikein kivaa tarttumapintaa. Samoin kankaiset lelut, jotka vimmalla tungetaan suuhun...Jos siellä ei ole jo kuolainen nyrkki. Keskiviikkona on toinen lonkkakuvaus vauvalle, toivotaan, että turha väljyys olisi poissa ja tyttö ei tarvitsisi valjaita tiukentamaan lonkkia. Torstaina sitten onkin jo 3kk neuvola, huoks, aika menee tosiaan nopeaan.

''Seinäruusuja''







Tässä kuvia seinääni koristavista minulle tärkeistä asioista. Nämä koru-styrox-taulut taisivat olla Haltiakummin idea.


Tämä astiakaappi on ystävältä saatu lahja. Aivan ihana entisöity ikkunaruutu hyödynnetty tuohon. Kun on uusi talo, on kiva käyttää sisustuksessa myös vanhaa, ettei tule liian kolkko fiilis.


Samaisen ystävän mies teki meille toivehäälahjana tämä hyllyn.Meillä kun on hyvin rajoitetusti seinäpinta-alaa ikkunoiden vuoksi, tämä hylly oli juuri meille sopiva.

Aikaansaannosta

Nyt ei auta muuta kuin ryhtyä toimiin ja lopettaa valitus. Tänään alkaa taas terveelliseen ruokaan satsaus. Teinkin kanaa, johon sekaan oman maan papuja ja kesäkurpitsaa. Lisäksi paprikaa ja tuoretta sipulia kaupasta. Tuo pieni kasvimaa on osoittautunut oikein kivaksi, siis viljelylaatikko. Sellainen menestyisi varmaan myös parvekkeella pienemmässä mittakaavassa. Minulla kasvaa siellä papuja, sit penkillinen yrttejä (tilliä, basilikaa, persiljaa jne.), lisäksi kyssäkaalia ja porkkanaa. laatikko on ihanan helposti hallittavissa ja tuoreen äidinkin hoidettavissa.
Sain tutulta luomupuutarhurilta ylikasvaneita kurkkuja ja teen niistä mehua. Ylijäävä sose mietityttää, mitä siitä tekisi? Ei raaskisi pois heittää..
Myös lipasto on siivottu ja lahjaksi saatu omenapuu istutettu. Sisäkukat huollettu. Aikas hyvä päivä.
Vielä olisi vaatehuoneen räjäytys, hääkuvien ja vauvakuvien skräppäys...Sit tässä joskus...