keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Käsityöt


Tämmöinen mummolakassin ruusutarhoineen tein tytölleni. Katon toinen puoli aukeaa ja kiinnittyy tarranauhalla.

Yksinolemisen jalo taito?

Äitiyslomalla on paljon vauvan kanssa kahden. Jotenkin itsekseen olo on minule epäluontevaa. Miten saada pontta päiviin?

Luomua

Luomun eduista aina lukee ja yhtyy kirjoittajaan, mutta kummasti kaupassa kalliimpi hinta laittaa ostamaan edullisemman vähemmän terveellisen. Sitten syödään purkista vitamiineja. Luin Antti Heikkilän kirjasta, että rasvaton maito on kaikkien käsittelyiden jälkeen ravinnotonta harmaata litkua, johon lisätään valkoista väriä, jotta näyttäisi juotavalta. Ensi kerralla ostan ainakin luomumaitoa.

Ruokailua

Tänään näytti lautaselle kertyvän vihreä satsi; pastaa pinaatilla, papuja omasta puskasta ja kaali-ruohosipulisalaattia. Pastasta päätellen vähähiilarinen ei ole vielä alkanut...Olen nykyään niin laiska käymään kaupassa, etenkin näillä helteillä vauvan kanssa autoilu/shoppailu ei houkuta. Täytyisi suunnitella viikon ruokalista ja ostaa ne aineet. Näin saisi tehtyä suunnitellun terveellisen ruoan pikapastan sijaan.
Listassa voisi olla:
kana-kaalikääryleitä (tosi hyviä)
ja sitten...ehdotuksia?

Tiikerin vuosi

Nyt on tiikerin vuosi ja se edustaa muutosta. Tämä olisi minullekin tavoitteena tietyissä elämän osa-alueissa. Minulla on ihana aviomies O ja pieni tytär I. Kuitenkin nyt olisi hakusessa henkistä ja fyysistä energiaa ja aikaansaavuutta. Ajattelin, että täällä blogissa tulisi jäsenneltyä ajatuksia, mikä olisi se vaimon/äidin oma juttu. Tavoitteena olisi myös muutta ravintoa terveellisempään muotoon vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja saada paukkuja arjen pyörittämiseen ja mieleisten asioiden tekoon.

tiistai 20. heinäkuuta 2010